Töihin Terhokotiin

Oletko aina toivonut voivasi työskennellä vaativan saattohoidon parissa? Haluatko haastaa itsesi?


LÄÄKÄRIN TOIMI AVOINNA TERHOKODISSA


Terho-säätiö hakee kokopäiväistä lääkäriä työskentelemään kanssamme hyvässä moniammatillisessa tiimissä.  Hoito Terhokodissa on perhekeskeistä ja psykososiaalista tukea korostavaa. 

TARJOAMME mielenkiintoisen, haastavan ja itsenäisen työn sekä monipuolisen ja joustavan työnkuvan, mahdollisuuden myös tutkimus- ja opetustoimintaan.  Työ sisältää sekä osastotyötä että työskentelyä kotisairaanhoidossa. Edellytämme sekä laillistetun lääkärin pätevyyttä että palliatiivisen lääketieteen erityispätevyyttä (tai sen suorittamista kevääseen 2021 mennessä) sekä kokemusta palliatiivisesta – ja saattohoidosta.

Haku päättyy 21.12.2020

Lisätietoja antavat:

Ylilääkäri Annika Riska 040 826942 

Johtaja Susanna Huuskonen 040 6800052

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen ja CV pyydetään lähettämään sähköpostilla osoitteeseen:

susanna.huuskonen@terho.fi 

 

 

SAIRAANHOITAJAN AVOIN TOIMI JA LOMIEN SIJAISUUDET

 

Terhokoti jatkaa toimintaansa itsenäisenä vaativan erityistason saattohoitokotina. Haemme sairaanhoitajia vakituisiin toimiin ja pitkiin sijaisuuksiin. Kokemus ja koulutus palliatiivisesta hoidosta ja saattohoidosta katsotaan eduksi. Työ on jaksotyötä, johon sisältyy ilta-, viikonloppu- ja yötyötä. Työvuorotoiveet pyritään ottamaan huomioon. Palkkaus määräytyy Terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Haku päättyy 31.12.2020.

Tehtävää koskevat tiedustelut ja hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostilla osoitteeseen mirjasisko.anttonen@terho.fi tai anne.komi@terho.fi.

 

 

SAIRAALA-APULAISEN SIJAISUUS

 

Terhokoti hakee sairaala-apulaista vuosilomien sijaiseksi. Työhön sisältyy siivousta ja ruokahuoltoa. Työ on jaksotyötä, joka sisältää aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä. Työtehtävän hoito edellyttää riittävää suomen kielen taitoa. Koulutus, työkokemus ja hygieniapassi katsotaan eduksi valintaa tehdessä. Palkkaus määräytyy Terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Haku päättyy 13.12.2020.

Tehtävää koskevat tiedustelut ja hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostilla osoitteella anne.komi@terho.fi.