Ajankohtaista

Potilaspaikat 12.4.2019

Terhokodin osastolla 12.4. on vapaita paikkoja.  Kotisairaanhoidon käynnin voimme järjestää yhteydenottoa seuraavana päivänä. Tiedustelut numerosta  09 / 615 44 66 ja lähetteet fax 09/615 44 693

Haettavana kaksi sairaanhoitajan tointa

Terhokoti hakee nyt palvelukseensa kahta sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää vahvaa motivaatiota ja kiinnostusta hoitaa kuolevia potilaita ja kohdata heidän läheisiään. Kokemus palliatiivisesta- ja saattohoidosta katsotaan eduksi, samoin kuin vahva kliininen osaaminen hoitotyöstä.  

Työ edellyttää valmiutta tehdä kolmivuorotyötä. Työvuoroihin on mahdollisuus esittää toiveitaan ja työhön perehdytetään. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa ja tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. 

Palkkaus määräytyy Yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Tarjoamme palveluksessamme olevalle henkilöstölle sitoutuneen ja mukavan työyhteisön, monipuoliset työhyvinvointi- sekä työterveyspalvelut sekä mahdollisuuden kouluttautua. 

Vapaamuotoiset hakemukset pyydämme lähettämään sähköisesti Terhokodin johtaja Päivi Flinkmanille (paivi.flinkman@terho.fi). Hakuaika päättyy 29.3.2019 klo 16.

Lisätietoja sairaanhoitajan tehtävästä antavat tiiminvetäjät Anne Kömi ja Riikka Rajala. Yhteydenottojen toivomme tapahtuvan sähköisesti (etunimi.sukunimi@terho.fi) tai puhelimitse numerossa 040 680 0294 arkisin klo 11 - 12 välillä.

Ota yhteyttä ja tule tekemään merkityksellistä työtä hyvän kuoleman puolesta.

Terhokodin johtajaksi Päivi Flinkman

TERHO-säätiön hallitus on valinnut Terhokodin johtajaksi 1.3.2019 alkaen Päivi Flinkmanin.

 

Koulutukseltaan Päivi Flinkman on terveydenhoitaja ja terveystieteiden maisteri. Teologian maisteriksi hän valmistuu kevään 2019 aikana. TERHO-säätiön palvelukseen Päivi Flinkman siirtyy Kiljavan Sairaala Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä. Aikaisemmin hän on toiminut mm. Nurmijärven työterveys -liikelaitoksen johtajana sekä Diacor terveyspalvelut Oy:n aluejohtajana sekä IT- ja kehitysjohtajana.

 

”TERHO-säätiö ja Terhokoti tekevät tärkeää työtä palliatiivisen hoidon erikoisalalla. Terhokodin osaaminen saattohoidossa, potilaan ja läheisten tarpeiden huomiointi sekä psykososiaalinen tuki ovat korkealla tasolla. Minulla on siis ilo ja kunnia liittyä Terhokodin osaavaan henkilökuntaan”, toteaa Päivi Flinkman uudesta tehtävästään.

Kuolemantanssi-levyä saatavissa Terhokodista

Terhokodin 30-vuotisjuhlalevy "Kuolemantanssi" on ostettavissa Terhokodista joko paikan päältä (20 €, käteismaksu) tai maksamalla levy postituskuluineen (yht. 23 €) Terho-säätiön tilille FI03 8000 1500 8285 54. Maksun viestikenttään tulee merkitä saajan osoitetiedot levyn postitusta varten.

 

Levyn tematiikka nousee esiin Terhokodin toiminnasta, ajatuksista ihmisen ajan rajallisuudesta, kuolemasta, elämästä, niiden välisestä rajaseudusta, surusta, pelosta, ilosta ja kiitollisuudesta. Musiikin koordinoinnista ja tuotannosta vastaavat Kaihon Karavaanista tutut A&R Jiri Kuronen ja tuottaja Sampo Haapaniemi. Jiri Kuronen tiivistää ajatuksen: ”Parhaimmillaan musiikki soittaa ihmisen sisimmässä niitä kieliä, joihin pelkät sanat eivät yllä.”

Levyn tavoitteena on olla lohtuna sureville, tukena ja tienviittana etsijöille sekä toivona ja valona heille, jotka kipuilevat oman tai läheisen kuoleman äärellä. 

 

1. Olen kulkenut kanssasi matkaa - Viitasen Piia

2. Gabriellan laulu - Maria Ylipää

3. Kuolemantanssi - Olavi Uusivirta

4. Äidille - Yona

5. Valon voimalla - Timo Kiiskinen

6. Elämmekö unessa - Samuli Edelmann

7. Pois sinne jonnekin - Laura Närhi

8. Morientes - Jukka Perko

9. Viipyvä valo - Mikko Kuustonen

10. Autuus - Tuure Kilpeläinen

Lähete Turvapostilla

Terhokotii voi tehdä lähetteen sähköpostilla käyttämällä www.turvaposti.fi jonka linkki :

https://www.turvaposti.fi/viesti/riitta.kinnari@terho.fi